La Hasta is een unieke ski- en Pyreneeën vakantie plek ... Het hele jaar geopend.

Gelegen aan de rand van het Parc Naturel Régional Pyrénées Ariegeoises, La Hasta ligt aan de zonnige kant van de Courbière Vallei, die gekroond wordt door de meer dan 2000 meter Pic des Trois Seigneurs. Wij bieden plaats aan maximaal 8 personen in onze gite en maximaal 3 in de cottage.

In de winter, vanaf half december tot begin april,is La Hasta een ideale uitvalsbasis voor wintersporten, zoals skieën (alpine, lauglaufen en backcountry), sneeuwschoenlopen en bergbeklimmen. We zijn dicht bij de resorts van Ax-les Thermes, Plateau de Beille en de skipistes van Andorra (dat zowel over een belastingvrije status beschikt als over 282 kilometer aan pistes). Om u te helpen voor te bereiden op uw dagen in de bergen hebben we ook bieden optionele yoga sessies.

In de zomer (medio april tot eind november), organiseren we retraites en vakanties die een mix zijn van avontuurlijke sporten en yoga (je kunt ook gewoon La Hasta huren en je eigen ding doen). Ons gebied van de Ariege is perfect voor allerlei buitensporten zoals sportklimmen (sport en trad routes van enkele tot 35 pitch), bergbeklimmen, canyoning, kanoeën, fietsen (wielrennen en offroad) en paragliding. Aan het eind van de dag kan je lekker ontspannen in ons 10 bij 5 meter zwembad.

In de directe omgeving van La Hasta zijn de Niaux grot (beroemd om zijn prehistorische rotsschilderijen), Kathaarse burchten, thermaalbaden en typisch Franse markt steden.


© La Hasta 2019